Beulah Hill residential development in central London

This development comprises three separate blocks, with a total of 30 residential flats split over Block A and Block B, and a 3-storey building (Block C) comprising 3 townhouses. Blocks A and B consist of 7 storeys of flats each (with Block A having duplex between floors 7 & 8). Blocks A & B are connected by a shared external access linkway, with main entrance access via Beulah Hill; and Block C is self-contained with access via Spurgeon Road.

17 car parking spaces are provided in a basement carpark under the podium level (including wheelchair accessible parking), along with 60 cycle parking spaces, 3 motorcycle spaces, a refuse and recycling area, and associated landscaped communal amenity areas. A ramp provides vehicular access on the south-east portion of the site to Spurgeon Road.

Client

Charles Edward Ltd

Value

Confidential

Location

Beulah Hill, London

Architect

SADA Architecture

Contractor

Charles Edward Ltd

Categories

Residential